Шокиращи снимки обиколиха вчера социалните мрежи. Потресен баща алармира за

...
Шокиращи снимки обиколиха вчера социалните мрежи. Потресен баща алармира за
Коментари Харесай

Драма в детска градина: Насинено дете и бита учителка

Шокиращи фотоси обиколиха през вчерашния ден обществените мрежи. Потресен татко сигнализира за принуждение над детето му в детска градина. Дядото на момченцето отишъл да го прибере и видял синини по лицето му, а детето било неспокойно и плачело.

Действието се развива в детска градина „ Пролет” в Панагюрище.

Дядото Красимир Налбантов описа пред Нова тв, че учителите му обяснили, че детето е ухапано. В изваденото здравно написа, че то е насинено в региона на лявата и дясната буза.

Инцидентът е станал в 11.00 часа, а никой от родителите не е известен за случая. Те са уверени, че става въпрос за побой, а не за захапване, тъй като синините стигат по ухото и зад него, а от едно захапване не може да се получат такива синини. Родителите считат, че госпожата е била детето.

Учителката отхвърля да го е удряла. Разказва, че си играело с по-голямо дете и твърди, че е захапано по бузата. Директорката на детската градина твърди, че дядото се върнал и блъснал два шамара на учителката, което било казус в досегашната й процедура. Дядото на момченцето отхвърля това да се е случвало.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР