Шокиращата реалност на здравната ни система: Млад лекар с линейка

...
Шокиращата реалност на здравната ни система: Млад лекар с линейка
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Само за 12 месеца са раздадени близо 6 млрд. лв. на българските данъкоплатци за проекти

" Шокиращата действителност на здравната ни система: Млад доктор с кола за спешна помощ пробва да откри болница за пациент с Коронавирус. Линейката стига до болница, ориентирана от координационния център. Над 2 часа болничното заведение отхвърля да одобри пациента, а болният в колата за спешна помощ чака… " - напомни във Facebook Ивайло Мирчев.

Накрая младият доктор приключва с: " Липсва система. Добре, че ми е финален работен ден. От другия месец стартирам работа в Щутгарт. "

По-паметливите помнят, че през март министър председателят Борисов даде обещание да се подготвим за възможна есенна вълна. Резултатът е този - цялостен безпорядък, анархия, зле заплатени медицински експерти, неспазване на разпоредбите, стотици инфектирани лекари и мед. сестри.

Паралелно с това единствено за 12 месеца са раздадени близо 6 милиарда лева на българските данъкоплатци за планове на Путин и компании към Борисов, свързани с м-ла " Хемус ".

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР