Шокираща новина съобщиха първите участниците на култовото шоу Биг Брадър.

...
Шокираща новина съобщиха първите участниците на култовото шоу Биг Брадър.
Коментари Харесай

Скандална звезда от Биг Брадър се самоуби

Шокираща вест оповестиха първите участниците на паметното шоу " Биг Брадър ". Един от тях е протегнал ръка на живота си и остави почернено фамилията си. 

В обществените мрежи валят съболезнователни слова и никой не може да одобри обстоятелството, че техния другар не е сред живите към този момент. 

Звездата от първия сезон на " Би Брадър " Светлан Шерев - Гроши е умрял, оповестиха негови близки в обществените мрежи.

" Лек път! Пак ще повилнеем в миналото. Съжалявам... ", написа Найден Найденов - Нед, с който бяха неразделни приятелки в риалити шоуто и резервираха другарството си през идващите две десетилетия.

" Искам да те запомня подобен Светлан Шевров-Гроши!!!!! Почивай в мир ", написа и Лео Бианки, като пусна усмихната фотография на умрелия.

 undefined

" Почивай в мир, братле… И в идващия живот - в никакъв, но никога не го прави още веднъж! ", разгласява артистът Светозар Христов, който беше открит от Слави Трифонов и изпя мегахита " Торбалан кючек ".

Изпълнителят написа и възможната причина за кончината на Гроши:  " Според информация, дадена от негов по-близък другар, се е самоубил… Обществото е болно… домашно принуждение, нелепости - повече са жертвите на това болно общество… "

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР