Шокиращ случай на насилие над 19-годишно момиче в Сливен. Почти

...
Шокиращ случай на насилие над 19-годишно момиче в Сливен. Почти
Коментари Харесай

Под дулото на пистолет: 19-г., изнасилвана година от 55-г. изверг, смрази с изповедm – ВИДЕО

Шокиращ случай на принуждение над 19-годишно момиче в Сливен. Почти година със закани, в това число с оръжие, ученичката е насилвана от 55-годишен мъж. Разказът от първо лице разкрива ужасяващи елементи, по тази причина самоличността на момичето ще остане в загадка.

Тя е на 19, от положително семейство, с отличен триумф. Преди година до учебно заведение я заговаря възрастен мъж. Казва, че познава дядо ѝ, и я кани да се разходят, с цел да вземе нещо от вкъщи си. Там кошмарът стартира.

„ Извади си револвера, постави го на масата, сподели: „ Аз съм служител на реда, мен нищо не ме плаши, нито служителите на реда, нито никой, мога да ги убия всички “. Оттам той ми сподели – „ ще правиш …, в случай че не вършим секс, ще стане нещо неприятно “. И аз го направих. На другия ден той ми звънна, сподели в случай че до 3-4 минути не дойдеш, ще кача голи клипчета “, описа момичето пред bTV.

Така, под дулото на револвер, момичето е насилвано неведнъж. Мъжът я чака до учебно заведение, следи освен нея, само че и семейството ѝ. Знае къде работи майка ѝ, и когато я няма, отива в дома им. Заплашва, че в случай че каже в полицията, ще убие брат ѝ.

„ И ми сподели – аз в този момент ще дойда във вас, майка ти я няма, няма да вървиш в брат си. Каза, че ще убие брат ми, в случай че кажа на някой и не отида на даденото място и то стига един път да го каже.

Насилието трансформира момичето до неразбираемост. Разваля триумфа си в учебно заведение, не приказва с околните си, рухва прочувствено. Затова майка ѝ поставя камера в жилището, на която вижда по какъв начин в дома им идва мъж и се гаври щерка ѝ. Шокът за околните е голям.

„ Кадрите, които съм видял за случилото се със сестра ми, просто са… Надявам се най-много на затвор, и то допустимо най-дълъг, тъй като аз се усещам безпомощен, това е някакъв парадокс “, описа братът на момичето.

БЛИЦ

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР