Шокиращ престъпен заговор се готви срещу главния прокурор, научи ПИК

...
Шокиращ престъпен заговор се готви срещу главния прокурор, научи ПИК
Коментари Харесай

САМО В ПИК: Престъпен заговор срещу главния прокурор! По схемата със сатанизирането на Филчев готвят пасквил, че Иван Гешев е замесен в убийство?! 20 млн. евро платени за главата на обвинител №1

Шокиращ незаконен скрит план се готви против основния прокурор, научи ПИК от два самостоятелни източника. Изчерпало всички вероятни разновидности за кавга с Иван Гешев, задкулисието е възнамерявало да замеси името на обвинител №1 даже в… ликвидиране?!

Колкото и това да наподобява неуместно, преди 17 години същата скица бе приложена в опит за сатанизирането и премахване на тогавашния основен прокурор проф. Никола Филчев.

В предишното огромната акция, която трябваше да внуши, че собственоръчно е посякъл със сатър ямболска адвокатка, бе проведена от олигархичния кръг „ Агнешките главички “. Наследниците им от олигархичния кръг „ Капитал “ през днешния ден готвят същата скица и против сегашния началник на държавното обвиняване. И тук въобще не става въпрос само за липса на креативно въображение, а за причинност, тъй като на върха на пирамидата са още веднъж същите поръчители – бащиците на бандитската приватизация. Различно е името на основния прокурор – преди беше Филчев, през днешния ден е Гешев. В кръвожадната си нервност преди близо две десетилетия „ Агнешките главички “ твърдяха, че имал и жълта брошура. Днес остава да разгласят и за вманиачен.
свързани новини163002преди 12 часа
Реалността, въпреки и неуместна, за жалост е тази. До часове от сдружението на Гошо Биеца щели да разгласят „ сензацията “, че имат ДОКУМЕНТИ, които уличават в ликвидиране?! Представете си – документи за ликвидиране. Мейнстримът на олигарха с розовите бузки с озлобление ще раздуха „ разкритието “, а в Народното събрание – кутретата от „ Продължаваме подмяната “ и прокситата на Прокопиев от „ Джендър България “ ще изискат неотложно да подава оставка и да се самоарестува.

Може да ви звучи неуместно, само че дали единствено преди три седмици куриери не са посетили Белград, където към този момент седма година се укрива банкерът-беглец Цветан Василев. Ден по-късно посещаване Гошо Боеца разгласи, че дните на били преброени.

20 млн. евро са заделени за идната акция по неутрализирането на обвинител №1 и окончателното завземане на прокуратурата, научи още медията ни. Сумата е набъбнала двойно, по отношение на тази, която бе платена преди пет години, когато същото задкулисие опитваше с тогавашния основен прокурор Сотир Цацаров.

ПИК има и съответни въпроси към представители на парламентарното болшинство от „ Демократична България “ и към Министерство на правораздаването.

Отправяни ли са предложения към беглеца от правораздаването Цветан Василев, че след закриването на спецправосъдието делото за банкрута на КТБ ще бъде торпилирано, а на него ще му се обезпечи статут на „ предпазен очевидец “? Предлагано ли е на Цветан Василев да се съгласи да се прибере в България, където да бъде охраняван от Бюрото по отбрана на очевидци, което е на послушание на министъра на правораздаването Надежда Йорданова? Искано ли е в подмяна на това от Василев да се съгласи да дава показания против съперниците на ръководещите и несъмнено, против обвинител №1?

Получавал ли е гаранция Василев, че, в случай че свидетелства за осъществявани от него закононарушения, в които въвлече и посочени от ръководещите техни съперници, то след смяната на Антикорупционния закон и преодоляването на КПКОНПИ от фрагменти на „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “ запорите над негови активи и финансови средства, възлизащи на към 1,5 милиарда лева, ще бъдат скоростно анулирани?

Ясен знак, че злокобният сюжет е в ход, е изпълзяването на припек на Иван Костов, който в уеб страницата на някогашната му говорителка Стоянка Георгиева във вторник нападна Висшия правосъден съвет. Защо Костов го прави ли? В кориците на делото за банкрута на КТБ участват показания, а и публични документи, съгласно които дъщерята на Командира е получавала по 25 хиляди лева на месец по разпореждане на Цветан Василев.

Планът на заговорниците против Иван ще има резултат. Той ще се отрази добре на няколко стотин безработни, които в идващите дни и седмици ще бъдат ангажирани като масовка за митинги пред Висш съдебен съвет и Съдебната палата в София. Все отново времето се затопля и още веднъж катуна може да бъде разпънат. Казват, че офертата към този момент е 75 лева дневно, с цел да крякаш под прозореца на основния прокурор, който мафията обезверено се пробва да побутне. Дали това в действителност е по този начин, следва да забележим.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР