Шокирахме се, когато научихме колко простичка и лесна е рутината

...
Шокирахме се, когато научихме колко простичка и лесна е рутината
Коментари Харесай

Тайната на Дженифър Анистън: Как изглежда 20 години по-млада

Шокирахме се, когато научихме какъв брой простичка и лесна е рутината на Дженифър Анистън и какъв брой елементарно е в действителност да бъдеш на 48, само че да изглеждаш много по-млад.

Може би здравословният метод на живот ви плаши мъничко поради това, че лимитира до някаква степен, само че в действителност по никакъв начин не е по този начин, а Дженифър ни потвърждава какъв брой е елементарно да бъдеш във форма и то без изтощаващи тренировки и строги диети.

Дженифър Анистън: "Майната му на фитнеса, не е толкоз значим! "

Тя е една от дребното актриси, които са стъпили крепко на земята, знаят кои са, на какъв брой години са и не крият обстоятелството, че остаряват, а в противен случай - одобряват го с финес, успокоение и се стараят да наподобяват като най-хубавата своя версия, само че без да прекаляват.

Тайната за красива фигура на Дженифър Анистън
 Дженифър Анистън и Анджелина Джоли участваха на едно и също събитие за първи път от раздялата на Анистън с Брад Пит., Двете актриси съумяха да избегнат неудобно засичане на аления килим на Critics Choice Movie Awards нощес. Любопитно е, че двете от дълги години не се появяват на събития, на които могат да се срещнат, откакто някогашният брачен партньор на Анистън избра обятията на Джоли. Последно актрисите участваха на премиите Gett/Images
Разкошният и комфортен дом на Дженифър Анистън

Днес ви представяме нейните 6 доста лесни за следване правила, които я вършат толкоз прелестна!

Вижте ги в галерията ни ТУК >>>

Вижте още:
Дженифър Анистън: Не съм тъжна бездетна жена! Дженифър Анистън: закуската е най-важна Здравословните предписания на Камерън Диас и Дженифър Анистън
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР