Шок и ужас! Радостин Василев разпространява фейк-писмо от мен! Лирично,

...
Шок и ужас! Радостин Василев разпространява фейк-писмо от мен! Лирично,
Коментари Харесай

Колтуклиева: Руди Гела разпространява фейк-писмо от мен! Гнусно е като селски клозет на автобусна спирка

Шок и смут! Радостин Василев популяризира фейк-писмо от мен! Лирично, поетично, любовно съвсем! Ще те докара до сълзи…

Фейк-писмото се вее като пиратски байрак над една писмовна повръщня. Такъв мръснишки текст може да бъде написан единствено от мутра!

„ Коя съгласно вас е дамата, която откакто напуснах превзетата от задкулисие партия на Слави Трифонов и продължих борбата против мафията и дълбоката страна, непрекъснато ме клюки и атакува в общественото пространство. “

Че съм дама – дама съм, само че няма да съм аз. Първата ми дописка за Радостин Василев е от 31 юли 2021 година, стартира по този начин: малко злобно дребосъче ще чегърта ГЕРБ, каква позьорска превъзбуда. По-нататък го обрисувах поради една парламентарна фотография, на която той е наведен пред Кирил Петков, с думите: „ достолепието е онази невидима кост, която държи гръбнакът изправен ”; сетне го зашлевих виртуално поради нападките против Илияна Раева, Дани Каназирева, Николина Ангелкова, та до Ива Митева.

Да, на 13 юни намерено го нарекох камикадзе; спортният министър, който мечтае да стане вътрешен министър; капо ди тути-ренегати.

„ Коя е дамата, която от заран до вечер залива мрежата с лъжливи и грозни истории против мен, мои сътрудници, другари и близки. ”

Я чакай малко… тука може да съм аз: разкрих, че изпълнителните шефове на спортния тотализатор и на спортните парцели са Сашо прахосмукачката и Венци мокета, другари от детинство, които той назначи, а служебният министър Весела Лечева – уволни. И още другари: като юрист Велислав Йонев, който е получил десетки хиляди от ММС, както и Крум Савов и Кирил Веселински, който е бил на два контракта като пиар, а в този момент се мъдри в сдружението „ Силна България ”.

„ Нейното име е нарицателно за класическа платена публицистика на високи токчета. ” Няма нищо от мен – заедно съм с маратонки Versace и Karl Lagerfeld, от време на време поставям Gucci.

Подминавам „ тишината в личната стая ражда чудовища ”, тъй като това е типичен лаф на един прочут плевенчанин Румен Петков, а различен незнаен плевенчанин единствено плагиатства.

„ Давам ви жокер ”, вика Руди от коалиция ПеПеРуди – „ наказана е за данъчни закононарушения ”. Не съм аз. Бях съдена за голямата сума от 6 000 лв., само че 2 състава на Върховен касационен съд ме оправдаха.

„ Обича чашката ”. Не е за мен. Аз алкохол не пия. Но съм луда по мача-лате.

Надолу няма да не преставам. Гнусно е като селски клозет на автобусна спирка в зарязан край.

С целия текст ще би трябвало да се срещнат юрист Николай Хаджигенов и прокурор Любомира Апостолова, на които го предоставих през днешния ден.

Добри хора, борецът против мафията бърборин-радостин от дълго време ме е блокирал във Facebook. Защото си позволявах остро да разясня постовете му, плод на обезверено ръкоблудство и невротично словоблудство. Затова видях всичко това след 22 часа. Вчера една другарка някак гнусливо ми съобщи единствено дребна част от текста, леко кална и миризлива.

Не му устояха нервите на Радостин Василев, тъй като го подкарах в една серия от финансови кавги, най-фрапантният от които е, че с 117 350 лв. от „ Сердика спортни парцели ”, за адвокатската фирма на Лена Бориславова, той си капарира водаческото място в Габрово. Представям си по какъв начин е подскочил през вчерашния ден като е видял разкритията ми за двете хубавици на по 24-години от Велико Търново – на едната дал 500 000 от младежката стратегия, а другата назначил в рекламата на държавната лотария.

Добри хора, гледайте в този момент ретроградният Марс какво ми докара, напряко не е за поверие. На 25 август стартират масирани порно-кибер-атаки против мен, които не престават и до през днешния ден. На 2 септември – получавам тъжба от Ралица Младенова до Софийска районна прокуратура, тъй като … съм ѝ звъняла по телефона… пък аз ѝ звънях, с цел да я попитам за какво ме назовава „ лицемерка, подла, продава се за жълти стотинки ”, откакто ние не се познаваме, също така, което съм чела в уеб страниците, че е другарка на Радостин Василев. На 4 септември Радостин Василев поства във Facebook този мега-просташки текст, който видях доскоро.

Значи, забавна детайлност: адвокатка на Ралица Младенова е Елена Фичерова, с която стана голям скандал, откакто се разбра, че шеф на кабинета на Бойко Рашков става основател на партията на Васил Божков-Черепа. Радостин Василев се увърташе към Бойко Рашков и бленуваше да му седне на стола в Министерство на вътрешните работи.

Та, положителни хора, този честен политик с мутренски език, заплашва през днешния ден в 18:00 часа да ме занули. Какво значи това?! Аз виждам опасност и се окайвам в прокуратурата.

От Facebook профила на журналистката Соня Колтуклиева

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР