Бившата посланичка на ООН - Ники Хейли, написа Довършете ги!“

...
Бившата посланичка на ООН - Ники Хейли, написа Довършете ги!“
Коментари Харесай

Довършете ги!, написа върху израелски снаряд бившата посланичка на ООН Ники Хейли

Бившата посланичка на Организация на обединените нации - Ники Хейли, написа „ Довършете ги! “ върху артилерийски снаряди по време на посещаване в Израел в Деня на паметта. Това показват , член на израелския парламент, който я придружаваше по време на пътуването.

Посещението ѝ на северната израелска граница се състоя ден след израелски удар, при който починаха 45 души в лагер за разселени палестинци в Рафах. Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху дефинира удара като „ трагична неточност “.

Посланието на Хейли затвърждава предходните ѝ настроения по време на изявление за Fox News, в което тя осъди нападенията на „ Хамас “ и прикани Нетаняху „ да ги довърши “.

„ Ще кажа това на Нетаняху - довършете ги. Приключете с тях. „ Хамас “ направи това, знаете, че Иран стои зад него, довършете ги. Те би трябвало да си платят, по дяволите, за това, което преди малко направиха “, сподели тогава Хейли.

„ Всеки четвърти техен комшия е бил погубен или взет за пленник в Газа. Никоя друга страна не би приела това, Израел също не би трябвало да го приема “, сподели тя пред Си Ен Ен.

Ники Хейли също по този начин удостовери уговорката си към Израел, като съобщи: „ Не слушайте какво се приказва в медиите. Уверявам ви: Америка е с Израел! “
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР