Въпреки че Меган Маркъл се отрече от семейството на съпруга

...
Въпреки че Меган Маркъл се отрече от семейството на съпруга
Коментари Харесай

Меган Маркъл прикова погледите с мистериозно бижу на покойната Даяна

Въпреки че Меган Маркъл се отхвърли от фамилията на брачна половинка си принц Хари, тя не пропуща опцията да се накичи с някое от неповторимите кралски бижута, които получи след брака си.

Бившата актриса постоянно показва накитите, които в миналото са принадлежали на принцеса Даяна. Между другото, с някои украшения починалата принцеса на Уелс в никакъв случай не се е появявала пред аудитория. 

По данни на Page Six, американката има голяма сбирка от бижутата на Даяна, които е получила като подарък от принц Хари. Част от тях херцогинята на Съсекс показа по време на визитата си в Нигерия.

Сред тях бе и мистериозен диамантен кръст, с който Даяна в никакъв случай не се е появявала пред аудитория.

Източник, непосредствен до кралското семейство и приятел на първата брачна половинка на Чарлз III, увери, че починалата принцеса се е опитвала да стои надалеч от всевъзможни, даже съвсем религиозни знаци, с цел да не нарани нечии усеща.

От тази позиция специалистите са изключително любопитни по какъв начин Меган се е осмелила да постави толкоз спорна висулка.

Вероятно е решила да го направи, защото Даяна остава самобитен пример за нея и брачна половинка й Хари. Точно като нея двойката избяга от кралския живот, обявявайки протест на всички в двореца.

По този метод Маркъл показва тясната връзка с към този момент починалата си свекърва.

Между другото, някои намират този ход за извънредно комичен, защото в този момент някогашната актриса няма никакъв достъп до кралските бижута и сходни дейности им се костват нелепи.

Освен това има огромна възможност бижутата на Меган да не са нищо повече от копие на това, което в миналото е носила Даяна. Нещо, което елементарно може да се дефинира посредством съпоставяне на фотоси от обществените им прояви, пише jenata.blitz.bg.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР