Шофьорка остана неприятно изненадана от държанието на друга жена. Неизвестната

...
Шофьорка остана неприятно изненадана от държанието на друга жена. Неизвестната
Коментари Харесай

Шофьорка към друга жена: Заради вашата некадърност страдам аз СНИМКИ

Шофьорка остана неприятно сюрпризирана от държанието на друга жена. Неизвестната дама е вандалствала по колата на пострадалата във Варна. Случката се разиграла към 21 часа нощес на паркинг. Счупено е едно от страничните огледала, както и чистачка. Причината за гневния изблик евентуално са несполучливи опити за паркиране. На това мнение е дамата, която алармира за случилото се.

„ Добро утро! Тази вечер жена е вандалствала с колата ми. Не знам водача кой е бил, само че жена е " навигирала ". Когато не са съумели, след следващия опит, са си поиграли с колата ми. На стъклото имам оставен телефон за връзка с мен. А можеше и да им паркирам аз колата. Място има бол. Счупено огледало и изкривена чистачка е резултата. Това са хора от околните блокове. Лошото е, че свекър ми не помни каква е била колата. Моля, в случай че някой е видял нещо да ми написа или, в случай че някоя от колите на паркинга има видео регистратор и се вижда случката да ми написа. Прилагам фотоси. Няма да е неприятно и въпросните дами, в случай че видят поста да се свържат с мен. За да може гражданската да покрие вредите нанесени от тях. Има и друга кола с която са си " поиграли ", само че там нямат подобен триумф като с моята.

Случката е в интервала 20:30-21ч.... Можеше да звъннете да преместя моята или да паркирам вашата кола. Заради вашата несръчност, пострадвам аз, “ написа Nevena Milanova.

„ Научи се първо къде може да паркираш и къде не. Ако няма място пред вратата ти, ще повървиш малко до прилежащия паркинг. Не извинявам вандалщина, само че по този начин се учи човек най-лесно, “ разяснява мъж.

„ Като е огромен казуса с паркирането дайте да чупим на хората колите, какво болно мислене имате не мога да си го обясня. Ами такива дето са с книжки от зрънчо ми са ясни, тази овца за какво би трябвало да чупи огледалото и чистачката на дамата, това решение на проблема ли е. Ами в случай че постъпят с нейната кола по този начин по какъв начин ще се почувства аджеба. Няма значение със дете ли е куче, котка, възрастни хора, място се намира за 5 мин. Това не я оправдава за вандализма, нека си понесе наказването огромната шофьорка, “ счита различен.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР