Шофьори на автобуси и тролейбуси търсят от Градски транспорт-Варна. Компанията

...
Шофьори на автобуси и тролейбуси търсят от Градски транспорт-Варна. Компанията
Коментари Харесай

Търсят шофьори за градския транспорт на Варна

Шофьори на рейсове и тролейбуси търсят от Градски транспорт-Варна. Компанията предлага и безвъзмезден курс за категории „ D ” и „ D с код 103 ”, оповестиха от общинския транспортьор, представени от.

С годни документи претендентите могат да бъдат назначени незабавно, а на искащите да придобият нужната подготовка Дружеството предлага гратис образование.

Притежателите на годни категории „ D ” и „ D с код 103 ”, които желаят да бъдат назначени на служба „ лидер на рейс “ и „ лидер на тролейбус “, могат да подават своите заявки за работа във Варна, ул. „ Тролейна “ 48, всеки работен ден от 08:00 до 16:00 часа. Следват да показват годна шофьорска брошура със съответната категория, уверение за психическа валидност, карта за подготовка на лидера.

Kандидатите за осъществяване на образование за придобиване на дееспособност за ръководство категория „ D ” и „ D с код 103 ” след сполучливо довеждане докрай на курса ще подпишат трудови контракти за период не по-малък от 3 години. Ще употребяват всички обществени придобивки, като ваучери за храна в оптимален размер, в допълнение заплатен годишен отпуск, коледни и великденски бонуси.

Телефон за информация – 0700 10 933 всеки работен ден от 08:00 до 16:00 часа.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР