Шофьори без книжка излизат на пътяШофьори без книжка да карат

...
Шофьори без книжка излизат на пътяШофьори без книжка да карат
Коментари Харесай

Вижте акцентите от броя на “Труд” в сряда, 21 февруари 2018

Шофьори
без брошура
излизат
на пътя


 03_01

Шофьори без брошура да карат по пътищата. Това е концепцията на работната група от Министерство на превоза и Министерство на вътрешните работи, която разделя на три елементи настоящия Закона за придвижване по пътищата (ЗДвП). Кандидат-водачите ще получават краткотрайни свидетелства, че сега се образоват и ще имат право да карат автомобил с компаньон до 1 година.

Поправят антикорупционния закон
Общинските препоръки без лекари и адвокати


 04-1

Месец откакто бе обнародван в Държавен вестник, антикорупционния закон ще бъде ремонтиран. Вносители на първата промяна са шефът на правната комисия Данаил Кирилов от ГЕРБ и Християн Митев от Обединени патриоти. Промяната планува удължение на периода за подаване на заявления за несъответственост. От АБВ предизвестиха, че бъдещите общински препоръки ще останат без лекари, адвокати, учители.

Израел ни предлага ракети spike (шип)

 05-01-1

Израелската държавна военна компания RAFAEL, която е част от МО на Тел Авив, предложи през вчерашния ден най-новите си разработки за войската. Една от тях е противотанковите ракети spike за новите бойни машини, с които родното МО пък се кани да превъоръжи Сухопътните войски.

Затягат контрола на криптовалутите

 владислав горанов

Контролът върху виртуалните валути ще бъде разискван на 26 февруари от министрите на финансите от Европейски Съюз и представители на Централните банки в Общността. Целта на диалозите ще бъде централните банкери да споделят гледната си точка дали настоящото законодателство е задоволително с цел да упражнява задачите си. Това стана ясно след вчерашното съвещание на Съвета на Европейски Съюз по стопански и финансови въпроси (ЕКОФИН), чийто ръководител е министъра на финансите Владислав Горанов.

Иво Прокопиев
взе участие в „ зелени “
планове за 11,7 млн. лева


 Прокопиев

Броил врабчета, снимал орли, лобирал за смяна на екозакони

Незаконното строителство не е единствено ромски проблем

 09_kuti

Над 200 000 са семействата без сигурен покрив в България – разбор на Кремена Будинова

Вземете си поука от нашата битка с корупцията

 Алекс Недеа

Интервю с румънския публицист Алекс Недеа

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР