Шофьорът на Преслава Иван Саравски, баджанакът му Борислав Ташев, катаджията

...
Шофьорът на Преслава Иван Саравски, баджанакът му Борислав Ташев, катаджията
Коментари Харесай

Шофьорът на Преслава, съден за убийство, шашардиса магистрати и журналисти с начина, по който се скри

Шофьорът на Преслава Иван Саравски, баджанакът му Борислав Ташев, катаджията Костадин Илиев и Серго Комисионера ще дават отговор още веднъж пред съда за злополуката, при която почина 84-годишен пешеходец на Централна гара. Инцидентът стана на 6 декември 2014 година, а подсъдимите получиха съответните присъди. След това апелираха пред Апелативния съд, който върна делото за преразглеждане от нов състав на Окръжния съд. Причината са позволени процесуални нарушавания. Процесът потегли отначало през вчерашния ден с разпоредително съвещание, написа " Марица ".

Припомняме, че озвучителят и персонален водач на фолк дивата прегази с " Ауди А4 " 84-годишния Петко Петков в региона на Централна гара, само че по-късно се скри. Приятелят му Тихомир Монев по съвет на служителя на реда Костадин Илиев спомага виновност за злополуката да поеме баджанакът му Борислав Ташев. В схемата е и Сергей Джамбазов, прочут като Серго Комисионера.

Старт на разпоредителното съвещание не беше даден, защото един от подсъдимите и двама от юристите не съумяха да участват в правосъдната зала поради планувани отпуски и здравословни проблеми.

След края на съвещанието обвинените използваха остроумен прийом и се скриха от камерите на публицистите, като за прикритие използваха дамски наследник чадър.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР