Шофьорът на автобус 280, който пострада след нападение от пътник,

...
Шофьорът на автобус 280, който пострада след нападение от пътник,
Коментари Харесай

Щетите от катастрофата с автобус след нападение от пътник са за няколко хиляди лева

Шофьорът на рейс 280, който пострада след нахлуване от пасажер, е взел отпуск до края на седмицата, с цел да се възвърне от шока.

Инцидентът стана през вчерашния ден към 19 ч. в „ Студентски град ”. В разследване на ударите от пасажера лидерът на рейса на градския превоз губи ръководство и блъска различен рейс по линия 94.

„ Водачът е уплашен е най-много от това, че експанзията, която са показали към него, е по време на придвижване, той за секунди губи ръководство над машината и от там следва и конфликтът ”, сподели пред БТВ Кирил Георгиев, шеф на гараж „ Малашевци ”, където се намира потрошеният рейс.

Единственият потърпевш е лидерът, който е с леки охлузвания.

Автобусите са застраховани и застрахователят ще покрие вредите. Прогнозно те възлизат на няколко хиляди лв., добави Георгиев.

Инцидентът е станал на спирката до зала „ Христо Ботев ”. Шофьорът на рейс 280 е спрял и изчаквал пасажерите да слязат. Затворил е първата врата, а другите са останали отворени. В този миг чакащ на спирката мъж почнал да блъска по вратата с непристоен жест и да го подканва да я отвори.

„ Шофьорът отваря вратата, като задава въпрос на господина за какво е належащо да блъска и да демонстрира неприлични жестове. Първоначално мъжът не е поискал да се качи, водачът потегля да затваря вратите и да се включи в придвижването. В същия момент обаче пасажерът скача и стартира да му нанася удари, а рейсът към този момент е в придвижване ”, описа Кирил Георгиев.

По думите му пасажерите са се пробвали да защитят лидера и сигурно са претърпели стрес.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР