Шофьорът е 37-годишен травматолог, който работи в "Пирогов"Лекарят, който вчера

...
Шофьорът е 37-годишен травматолог, който работи в "Пирогов"Лекарят, който вчера
Коментари Харесай

Освободиха от ареста лекаря, заловен да шофира с кокаин

Шофьорът е 37-годишен травматолог, който работи в "Пирогов "

Лекарят, който през вчерашния ден преди обяд беше заловен на Автомагистрала "Струма " на кръговото кръстовище на Банкя да кара след приложимост на кокаин, е освободен тази заран, съобщи

Шофьорът е 37-годишен травматолог, който работи в "Пирогов ". Към момента от болничното заведение не удостоверяват публично, че става дума за техен чиновник.

На водача му е наложена най-леката мярка за неотклонение - подписка. Той обаче е притеглен към наказателна отговорност за шофиране след приложимост на опиати. Не е осъждан и няма престъпни регистрации.

"Колегите му преглеждат документите, става известно, че същият е 85-и набор, 37-годишен. Колегите са видели, че лидерът се държи малко несъответстващо. При направения полеви тест за опиати с дрегер, който се употребява за инспекция за опиати, се оказва, че същия е използвал доста сериозен опиум - който е кокаин. Тече досъдебно произвеждане, само че мога да кажа единствено на сътрудниците какво е обяснил, че е бил в провинцията и се е прибирал в София. Нищо повече не е споделил. В следствие сътрудниците са разбрали, че е доктор в столична болница ", съобщи комисар Тенчо Тенев, шеф на Пътна полиция - Столична дирекция на вътрешните работи.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР