Шофьор, превозвал 25 нелегални мигранти от Афганистан, са установили вчера

...
Шофьор, превозвал 25 нелегални мигранти от Афганистан, са установили вчера
Коментари Харесай

Спипаха шофьор, превозвал 25 нелегални мигранти от Афганистан

Шофьор, превозвал 25 незаконни мигранти от Афганистан, са открили през вчерашния ден чиновници на Районното ръководство на Министерство на вътрешните работи в Димитровград. По случая е формирано досъдебно произвеждане, оповестиха от Областната дирекция на МВР-Хасково.

Вчера към 21.10 ч. по третокласен път в землището на Симеоновград, чиновници на районно управление (на МВР) Димитровград направили инспекция на товарен автомобил " Форд Транзит ", управлявот 34-годишен мъж от Стара Загора. При осъществената инспекция в товарното поделение на автомобила са открити 25 души - непознати жители без документи за идентичност, които декларирали, че са от Афганистан. Групата е трябвало да бъде превозена до Сърбия.

Чужденците са арестувани за 24 часа за определяне на самоличността им. Водачът на товарния автомобил, за който е открито, че е престъпно проявен, също е арестуван в РУ-Хасково.

Автомобилът е конфискуван като материално доказателство по досъдебното произвеждане. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Работата по случая продължава.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР