Шофьор предупреди за неприятна ситуация, свързана със заплащането за престой

...
Шофьор предупреди за неприятна ситуация, свързана със заплащането за престой
Коментари Харесай

Шофьор: Внимавайте как изписвате номера на колата си в SMS-ите за „Синя зона“ в Русе

Шофьор предизвести за неприятна обстановка, обвързвана със заплащането за престой на „ Синя зона “ в Русе. От обществената мрежа Фейсбук той приканва:

„ Внимавайте като пускате смс-и като паркирате. Указателните табели може би в целия град се разграничават от системата, която употребява Общината. “

Той изяснява, че на автомобила му е била сложена скоба , тъй като номерът, изписан на SMS-а, е написан, както на указателната табела – с разстояние сред букви и числа . Същевременно в общинската система нямало разстояние и поради това е била сложена скобата . Тя е била отстранена след спор сред лидера и контролните органи. Русенецът споделя:

„ След заложен от мен въпрос – за какво има разлика в системата и на указателната табела, и откакто е спазена инструкцията за стартиране на смс с верен номер е сложена скобата. Отговорът на служителя ме шокира – Така ми е наредил началникът. “

Потърпевшият счита, че указателните табели няма да бъдат заменени и поради това моли да се внимава .

За по-малко от час обявата събра десетки мнения . Други водачи настояват, че до момента не са имали проблем с изписването на регистрационните си номера, като са ги пишели и разделно както създателя на поста . Има и такива, които споделят пък за неговия горчив опит, само че в други градове на страната.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР