Шофьор помете 9 коли на паркинг в София.Мъж помете девет

...
Шофьор помете 9 коли на паркинг в София.Мъж помете девет
Коментари Харесай

Шофьор помете 9 коли на паркинг в София


Шофьор опустоши 9 коли на паркинг в София.

Мъж опустоши девет автомобила на паркинг в столичния квартал  „ Стрелбище “ късно нощес. Според пострадалите, той е бил във очевидно несъответстващо положение, а в колата, с която е  извършено действието, е открито оръжие . Инцидентът станал след 22 часа, когато е подаден и сигнал към полицията, предаде .

Мъжът е арестуван.  По думите на собствениците  на ударените коли той отправял обиди към тях и не признавал виновността си.  Започнал е списък на вредите. Потърпевшите споделят, че сходни случаи не са казус в квартала.

„ В 22:30 комшия позвъни на вратата, че на паркинга има автомобил, който блъска всички коли. Със брачна половинка ми излязохме, тъй като колата на сина ми е на паркинга и се оказа, че има  девет коли, които са помлени . Един пийнал, очевидно дрогиран и несъответстващ човек “, описа Борислава Борисова, пострадал.

Аз съм притежател на може би най-пострадалия автомобил, който е смачкан сред две от колите . Видимите вреди са два счупени фара, предна ризница, калник, врата “, показва Кирил, пострадал.

„ Явно наказванията не са задоволителни и не стряскат хората, които не престават да пият. Той не знае къде е този човек, къде се намира, надлежно, в случай че беше излязъл на булеварда никой не знае какво щеше да аргументи “, безапелационен е Борис Пасков, пострадал.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР