Шофьор под въздействие на алкохол и наркотици бе заловен след

...
Шофьор под въздействие на алкохол и наркотици бе заловен след
Коментари Харесай

Полицаи преследваха шофьор в Пловдивско, оказа се пиян и надрусан

Шофьор под влияние на алкохол и опиати бе хванат след малко гонене от чиновници на РУ-Труд. Около 22.20 ч. в събота, в региона на село Граф Игнатиево на основен път Пловдив – Карлово, униформените подали сигнал със стоп палка на преминаващ джип „ Грейт Уол “.
Прочетете още
Тъй като лидерът не реагирал на полицейското предписание и траял да се движи в посока подбалканския град, автопатрулът последвал колата с включени светлинна и звукова сигнализация. На изхода на обитаемото място джипът бил спрян наложително и инспекцията открила, че зад кормилото е престъпно проявен гражданин на село Костиево.

Тестът му с дрегер отчел съществуване на 1,9 промила алкохол, а апаратът за приложимост на опиати реагирал позитивно на амфетамин. Мъжът е дал кръвна проба за химически разбор. С полицейска заповед е арестуван за период до 24 часа, формирано е бързо произвеждане.  

Още девет водачи са били арестувани в границите на осъществения пътен надзор от петък до неделя на територията на регионалната дирекция. Четирима от мъжете са били под влияние на опиати, други четирима – след приложимост на алкохол в диапазона от 1,5 до над 2,5 промила, а един е бил с отнето удостоверение за правоуправление след наложено административно наказване. По с

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР