Шофьор на джип блъсна пет коли и автобус на градския

...
Шофьор на джип блъсна пет коли и автобус на градския
Коментари Харесай

Шофьор блъсна пет коли и градски автобус, в опит да избяга от полицаи в Бургас


Шофьор на джип блъсна пет коли и рейс на градския превоз, в опит да избяга от служители на реда. Няма потърпевши.

Около 19:59 ч. е получено известие за случай, при който млад мъж с несъответстващо държание се опитвал да издърпа мобилен телефон от момиче в региона на пешеходната пътека на бургаските улици “Христо Ботев ” и “Македония ”.

Шофьор бяга от полицията в Бургас
Снимка: ОДМВР-Бургас


Междувременно е получен нов сигнал за погрешно паркиран върху пешеходната пътека на двете улици джип в посока жп гара Бургас, пречещ на придвижването и създаващ предпоставки за пътно произшествие. Към кръстовището се отправили два полицейски патрула.

Забелязвайки ги несъответстващия мъж се качил в джипа и с висока скорост, неподчинявайки се на полицейските разпоредби, потеглил по бул. “Христо Ботев ” в посока жп гара Бургас. С десен завой джипа минал през бул. “Иван Вазов ”, ул. “Спортна ”, бул. “Тодор Александров ” и местността “пода ” в посока Созопол, блъскайки по пътя си общо пет автомобила и рейс от градския превоз.

Стигайки до пътен възел Созопол, джипът минал през лентата с шипове, сложена от полицейски екип и със спукани гуми траял да се движи в посока с. Равадиново. Там спрял, блъскайки си в паркиран на ул. “Стара планина ” лек автомобил.

Неадекватният мъж избягал от автомобила и сега се търси от полицейските чиновници.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР