Шофиралата с 256 км/ч по АМ Тракия“ плеймейтка имала разправия

...
Шофиралата с 256 км/ч по АМ Тракия“ плеймейтка имала разправия
Коментари Харесай

Шофиралата с 256 км/ч по АМ „Тракия“ плеймейтка имала разправия с мутри: При жесток побой я оставили без зъби…

Шофиралата с 256 км/ч по Автомагистрала „ Тракия “ плеймейтка имала препирня с мутри. Допреди няколко дни малко хора бяха чували за Катрин Йорданова. Днес даже да не помнят името на Мис Силикон, всички знаят, че плеймейтката фучи по автомагистрала „ Тракия “ с 256 км/ч (116 км над разрешената скорост). Факт, с който неизвестно за какво 23-годишната силиконка гордо се хвали и на почитателите си в Инстаграм.

Катрин снима километража, до момента в който държи кормилото на първокласен мерцедес с една ръка, а видеото е озвучено от ария на попфолк певицата Преслава.

Така Мис Силикон в действителност прави две нарушавания едновременно – надвишава скоростта с доста над допустимото и употребява телефон, до момента в който кара.
Плеймейтката е родена във Варна през 2000 година И очевидно има пристрастеност към бързите коли. Често се снима до скъпи возила. В профила ѝ виждаме фотоси с мерцедес (вероятно същия, с който се е снимала), ауди и БМВ. Всичките спортни и способни да развият скоростта от видеото, което я вкара в новините.
Страстта към шофирането евентуално води Катрин към работата ѝ, преди да стане Мис Силикон. Неприятна преживелица през 2020 година я кара да напусне България и да се откри в Берлин.

След сдърпване на бензиностанция тогава плеймейтката и тогавашният ѝ другар са пребити на кръстовище във Варна.

“Избиха ми зъбите измежду бял ден. Отпред нямах нищо! Видимо бяха надрусани варненски мутри. Четири месеца се хранех със сламка. Бях извънредно зле и доста мъчително го претърпях “, споделя тогава Йорданова.
Те съумяват да осъдят побойниците и с парите от компенсацията Мис Силикон оправя усмивката си. В Берлин двамата работят като куриери. Тогава Катрин е едвам на 19 година, само че се хвали, че работата ѝ носи положителни приходи – сред 2000 и 3000 евро на месец. По това време тя се надява със извоюваните пари да може да отвори фризьорски салон. И да упражнява специалността, която е приключила, преди да напусне страната. По-късно куриерският бизнес в Германия се трансформира в фамилен. Включват се братята и родителите на Йорданова.
“Разкарвала съм до 3500 колета на месец. Всичко зависи от това какъв брой работиш. Използвам или служебния бус, или този на моя другар. Возила съм и колета, по-големи от мен “, споделя тя.
Едва на 19 година взе участие в състезанието Playmate Of The Year, а през 2022 година става носителка на купата “Мис Силикон “.

Още през 2021 година споделя, че не е обвързана, а в търсене на съвършения мъж.

Представя си го като алфа-мъжкар и финансово постоянен, с цел да може да гледа добре фамилията си. “Красив и богат “, обобщава плеймейтката.
В момента статусът ѝ в обществените мрежи е “обвързана “. Но силиконката не показва името на половинката си. В инстаграм профила си има фотоси с няколко мъже, само че не излиза наяве кой е завладял сърцето ѝ.

В гърдите си има 820 кубика силикон, както и хиалурон в устните.

А в обществените мрежи не крие апетитните си форми. Въпреки че постоянно обитава в България, Йорданова назовава Берлин моя сладостен дом.
От фотоси и видеа, споделени в обществените мрежи, излиза наяве, че с изключение на скъпите коли Катрин обича щурите купони и да пътува. Плеймейтката ловко съчетава фитнеса с купонясването в лимузини и дишането на балони с божествен газ по родните нощни заведения. Има куче, което се споделя Кеш. И по фотосите проличава, че е на всички места с нея – в колата, в заведения за хранене, кафенета и първокласни магазини.

Оказва се, че красавицата е известна на полицията. За последните пет години има 15 прегрешения на пътя. За превишена скорост, за колани, за погрешно паркиране. Налагани са наказания, само че нарушаванията, които тя е приключила по Закона за придвижване по пътища не допускат отнемане от право да ръководи МПС ”. Автомобилът, който ръководи Йорданова, не е нейна благосъстоятелност. „ Тя е ползвател, тъй като колата е лизингова.

Източник – „ 24 часа “

Още вести четете в секция Крими & Темида

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР