Широкоплещестият морски пехотинец Джошуа Невил и дребничката му приятелка и

...
Широкоплещестият морски пехотинец Джошуа Невил и дребничката му приятелка и
Коментари Харесай

Младоженка разплака всички гости на сватбата си с трогателните думи към 4-годишния си доведен син

Широкоплещестият морски пехотинец Джошуа Невил и дребничката му другарка и младши пълководец от авиацията Емили Лиън вземат решение да узаконят връзката си. Двамата си взимат къс отпуск, само че защото не разполагат с доста време, полагат оптимални старания, с цел да могат да създадат допустимо най-вече неща в късото време, с което разполагат. 



Покрай последните елементи към огромното събитие, разчувстваната булка взема решение да си приготви специфична тирада, с която да се обърне към 4-годишния наследник на обичания си. 



Нежните думи, които изрича към дребния Гейдж, се превръщат в сантиментална изненада за всички посетители на тържеството, пише  jenata.blitz.bg.



След обичайните обети и размяната на пръстени, младата жена моли да й дадат думата. Тя взима микрофона и стартира да чете обръщението си до дребния Гейдж, на който от този ден към този момент публично е  майка. Или мащеха? Всъщност, нещата не се свеждат до формулировката, а до отношението на дамата към детето.  



" Искам да бъдеш в сигурност, само че ще положа всички старания, с цел да станеш добър човек. Надявам се доста скоро да схванеш какъв брой особено момче си. Ти си толкоз интелигентен, хубав и добър, ти ми оказа помощ да стана такава, каквато съм през днешния ден. И макар че не аз съм тази, която те е дарила с живот, животът ми направи подарък. Този подарък си ти! ". 



За 4-годишното момче, израснало без майка, думите на Емили са като сбъдната фантазия.



Казаното от младата жена го трогва до сълзи и то се хвърля в обятията й.



Дори от очите на мощния му татко текват сълзи. 

Съдейки от думите, които идват непосредствено от сърцето на младата жена, това семейство сигурно ще има хубаво и изпълнено с обич бъдеще! 

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР