Шипченската епопея оживява в нов късометражен филм, посветен на 3

...
Шипченската епопея оживява в нов късометражен филм, посветен на 3
Коментари Харесай

Боевете при Шипка оживяват в нов късометражен филм на поредицата „Българско военно чудо

Шипченската епопея оживява в нов късометражен филм, отдаден на 3 март. Специалният епизод е продължение на документалната поредност „ Българско военно знамение “, която споделя за най-големите достижения на армията ни.

Поредицата доближи до над 1 млн. българи в обществените мрежи. Поради огромния интерес, „ Българска история “ и ЗАД „ Армеец “ ще зарадват феновете с трогателен екранен роман за боевете при Шипка, трансформирали се в знак на българската независимост.

Премиерата на 11-тия специфичен късометражен филм от поредицата ще бъде в навечерието на националния празник 3 март. Епизодът ще бъде наличен гратис онлайн за всички, които желаят да си напомнят великите моменти на българската история по време на един от най-българските празници.

Той ще бъде оповестен в обществените мрежи на съдружие „ Българска история “.

Поредицата „ Българско военно знамение “ е част от цялостната просветителна самодейност на „ Българска история “ и ЗАД „ Армеец “, която цели да направи историята налична и забавна за необятната аудитория. Проектът спомага и за модернизирането на преподаването на предмета в учебните заведения. От старта на самодейността през месец октомври 2017 година до момента филмите от поредицата са показани пред хиляди възпитаници и учители в страната. Дискове с документалните епизоди от „ Българско военно знамение “ се дават безплатно за просветителни цели, с цел да може преподавателите да създадат часовете си по история по-вълнуващи и забавни за учениците.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР