Шестото издание на прочутия фестивал на напитките с класа –

...
Шестото издание на прочутия фестивал на напитките с класа –
Коментари Харесай

Уиски фестивала се завръща в хотел Маринела

Шестото издание на фамозния фестивал на напитките с класа – Whisky, Rum&Wine се завръща след двугодишна пауза с още по-голямо портфолио, огромен брой участници измежду трите главно застъпени алкохолни категории (уиски, ром и вино) и с извънредни министър председатели. За поредна година, хазаин на събитието е столичният хотел Маринела, където на 29-и 30-и април ще се съберат феновете и ценители на премиум  питиета, които трансформират живота в кино, а на киното дават живот.

 

С обичаи, декларирани в предходните издания на фестивала, който залага на комбинацията потвърдено качество, върховен пилотаж в селекцията на изложителите и показване на лимитирани серии за ценители, от компанията – основател и мотор на събитието – " Оптимист 1 " са в действителност оптимисти за нуждата от завръщане към дейния обществен темп на живота.

 

" След повече от двугодишно слагане на пауза на една от най-важните и определящи индивида характерности – общуването с другите, сме подготвени да поемем глътка пресен въздух. Свободата и изборът на клиента е доста значима за нас. Завръщането към добре познатия темп на обществения ни живот е нещо, към чакаме с неспокойствие и интерес. Защото това, че нямаше сходни събития, в дейното време на пандемия, не значи, че фирмите са стояли също на пауза. Напротив, същинският експерт не стои на едно място, той се развива и търси нови и нови територии, усети, провокации.

 

Точно това ще представим на идното ревю Whisky, Rum &Wine 2022! ", разяснява уредникът на събитието Петър Керемидчиев от " Оптимист 1 ". В трите зали на хотел Маринела – София 1, София 2, София 3 ще се показа висшия пилотаж в трите категории – уиски, ром и вино, а за същинските познавачи, в зала Киото ще се провеждат майсторски класове, отдадени и въодушевени на най-новото и забавното в този сегмент. " Най-доброто от най-хубавото е нашата максима.

 

Неслучайно сме заложили на формулата Master Tеst, тъй като това издание на Whiskey Rum &Wine e майсторско издание, селекция делукс и сме горди, че съумяваме да поддържаме това движение и скорост в добра конкурентна среда и мощен интерес от страна на познавачите и феновете на трите питиета! ", прибавя Петър Керемидчиев.  " Никога не закъснявай с целувката за едно момиче и с отварянето на бутилка уиски! ", е споделил Ърнест Хемингуей и е време  за връщане назад в играта. Организаторите от " Оптимист 1 " оферират няколко благоприятни условия за включване в това премеждие – билет за залата, в която се провежда дегустация на пъстра селекция от виновност, на стойност 20 лева, който важи за един ден.

 

Двудневен билет за " Spirit " зала (уиски и ром) на стойност 20 лева, към който е целесъобразно да се закупят от касите на фестивала  талони за дегустация, а третото прелъщение – златният билет, който коства 40 лева ще се предлага в бонус от 10 талона за дегустация. Изненадата за всички закупили билети е подаръкът, който получават – своя персонална чаша за дегустация, определена особено за вида билет и желаната напитка.

 

От касите на фестивала могат да се закупят билети и талони за дегустация, а от магазина към ревюто съвсем цялостната гама на представяните алкохолни питиета, както и серия за ценители – лимитирани и особено шамповани за ревюто и с логото на ревюто алкохолни изкушения.

 

И в случай че за предходното издание на фестивала, водещият детайл бе поканата " Ела, какво му мислиш толкоз доста ", в този момент уредниците хвърлят ръкавица с " Ела, загрей "! Whisky Rum &Wine е огромен фестивал, който предлага богат избор от артикули, показани персонално от своите вносители, дистрибутори и производители. В рамките на два изложбени дни се презентират над 500 редки селекции на най-отбраните и луксозни  марки в категориите – уиски, ром, ликьори и виновност.

 

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР