Шестнадесет партии и шест коалиции са подали документи за регистрация

...
Шестнадесет партии и шест коалиции са подали документи за регистрация
Коментари Харесай

Вижте какви маргинали се борят за гласа Ви

Шестнадесет партии и шест обединения са подали документи за регистрация в Централната изборна комисия (ЦИК), от тях регистрани с решение на ЦИК са девет партии и три обединения. 

Това заяви заместник-председателят на ЦИК Росица Матева. Тя посочи, че за останалите ЦИК ще вземе решение през днешния ден, след инспекция на импортираните подписи в „ Гражданска регистрация и административно обслужване “ (ГРАО). 

Днес в 17:00 часа изтича срокът за регистрация на партии и обединения. Това значи, че всички подали документи в този период ще бъдат регистрирани, даже при неприключила инспекция, сподели Матева. Тя изясни, че в случай че след инспекцията се окаже, че въпросните партии не са събрали 2500 подписа минумимум, тяхната регистрация ще бъде заличена.

Сред към този момент записаните са коалиците " Вън от Европейски Съюз и НАТО " на няколко партии, отпред с " Нация " на ексдепутата от " Атака " Кирил Гумнеров, БНС на Боян Расате, който твърдеше, че коронавирус няма, а имунизациите - токсини, както и " Истината и единствено истината " на Венци Чикагото. 

В последните дни безконечният протестър-конспиратор Ангелов развива тези, че убийството на психолога Иван Владимиров-Нав е дело не на съседа му-психар, а на Централно разузнавателно управление на САЩ под кодовата стратегия от средата на предишния век " МК-Ултра " за надзор на съзнанието посредством опиати и други опити с човешкото тяло. 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР