Шесткратният шампион на България с ЦСКА Джони Велинов смята, че

...
Шесткратният шампион на България с ЦСКА Джони Велинов смята, че
Коментари Харесай

Джони Велинов: БФС работи срещу ЦСКА

Шесткратният първенец на България с ЦСКА Джони Велинов счита, че Димитър Бербатов и екипът му разполагат с качествата да оглавят БфС. Според него актуалното управление пречи на " алените ".

" Мисля, че има учредения за рецензии към съдиите, тъй като много хора играят срещу нас. Не могат да асимилират, че ЦСКА е ЦСКА. Нещата не са доста добре, нека се трансформират. Според мен БФС работи против ЦСКА. Щом Стойчо Младенов го споделя, значи му е писнало, само че за мен е прав. Не мисля, че съдиите би трябвало да се подлагат на критика, само че те би трябвало да внимават ", сподели легендата Джони Велинов.

" Убеден съм, че през пролетта ще имаме един нов, друг и доста по-силен тим "

" Единственият тим, който заплаща наем сме ние. Държавата не би трябвало да спекулира с тези работи. Ние ще си построим стадион, неприятното е, че на тях им го подариха и то хора от властта. Доста време чакаме този стадион, най-после всички ще ни завиждат за него. Не е прелестно на стадиона да няма хора. На терена се вижда най-добре, по тв приемника не се вижда всичко, почитателите да идват на стадиона и да не се вършат на професори. Като не идваш и не даваш нищо за ЦСКА, нямаш право да коментираш нито футболисти, нито треньори, нито управление. ЦСКА ще се върне там, където всички желаеме, поисквам им го от все сърце ", безапелационен бе Георги Велинов пред Българска национална телевизия.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР