Шестият кръг в Първа професионална футболна лига завършва днес с

...
Шестият кръг в Първа професионална футболна лига завършва днес с
Коментари Харесай

Берое“ излиза трети при победа днес

Шестият кръг в Първа професионална футболна лига приключва през днешния ден с дуела в Стара Загора сред „ Берое “ и новака " Ботев " (Враца) от 20:30 часа довечера.

Домакините нямат загуба от началото на сезона, а след нулевото тъждество като посетител на „ Черно море “ ще търсят победа, с която да се изкачат на третото място, измествайки от него първенеца „ Лудогорец “. В момента старозагорци са с 9 точки, а разградчани са с 11.

„ Ботев “ бързо се приспособява към футбола в елита и записа две следващи победи. Врачани са окуражени да продължат положителното си показване и под „ Аязмото “, където в исторически проект имат единствено 4 триумфа от 25 мача.

Наставникът на „ Берое “ Александър Томаш не може да разчита на двама титуляри - Иван Минчев и Матеус Леони. Те лекуват контузии и не попаднаха в групата за дуела. В нея място откри 18-годишният гений Валентин Иванов. Томаш се Колебае дали да заложи в стартовия състав на Алфредо Мартинс или на различен бразилец - Вандерсон. Меска най-вероятно ще седне на пейката след неубедителната си игра на " Тича ". Атаката още веднъж ще се води от Мартин Камбуров, а зад него ще работи Борислав Цонев.

Най-силното оръжие на врачани ще е крилото Петър Атанасов, който е в блестяща форма и към този момент има 5 гола от началото на сезона. Валери Домовчийски ще е изнесен в предни позиции за Ботев, а другите офанзивни футболисти ще са Спас Георгиев и Емил Стоев.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР