Шестима заместник председатели ще има в 49-ото народно събрание. Росица

...
Шестима заместник председатели ще има в 49-ото народно събрание. Росица
Коментари Харесай

Росен Желязков ще има шестима заместници

Шестима заместител ръководители ще има в 49-ото национално заседание. Росица Кирова ще замества сътрудника си от ГЕРБ-СДС Росен Желязков. Кирова бе препоръчана от шефката на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.
Прочетете още
Никола Минчев е номинацията за зам.-председател на Народното събрание от групата на " Продължаваме промяната " - Демократична България ". Кандидатурата му бе показана от водача на ДСБ ген. Атанас Атанасов. Минчев бе зам.-председател в предишното Народно събрание и началник на 47-ия парламент преди да бъде свален от поста.

Николай Дренчев от " Възраждане " разгласи, че партията още веднъж издига Цончо Ганев.

Филиз Хюсменова ще замества Желязков от квотата на Движение за права и свободи.

Опитният народен представител от Българска социалистическа партия Кристиян Вигенин бе посочен от Българска социалистическа партия. Вигенин бе на поста и в 48-ото Народно събрание, като дружно с сътрудниците си Росен Желязков и Никола Минчев постоянно заместваха доайена Вежди Рашидов.

Проф. Андрей Чорбанов бе изборът на " ИТН ", разгласи Тошко Йорданов.

Депутатите избраха и по двама души от всяка парламентарна група за секретари на Народното събрание.

Тома Биков и Александър Ненков бяха издигнати от ГЕРБ-СДС. Иван Белчев и Васил Стефанов са кандидатурите на ПП-ДБ. Искра Михайлова и Стоян Таслаков бяха определени от партия " Възраждане ". Небие Кабак и Джанан Топалова са избора на Движение за права и свободи, а от Българска социалистическа партия се стопираха на Диян Дечев и Иван Петков. " ИТН " избраха Станислав Балабанов и Станислав Богдански.
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР