Шестима забележителни и успешни в своите сфери мъже разказаха историите

...
Шестима забележителни и успешни в своите сфери мъже разказаха историите
Коментари Харесай

Димитър Бербатов с призив: В битката с чудовища да не се превръщаме в такива

Шестима забележителни и сполучливи в своите сфери мъже описаха историите на триумфа си, другите борби и рецептите за победа б по време на четвъртото издание на обичайното събитие на Dir.bg .

Най-големият информативен портал в България събра на една сцена експерти, които оставят следи след себе си - професорът на революцията в IT света Мартин Вечев , бащата на ин-витрото проф. Атанас Щерев, шефът на Софийската филхармония маестро Найден Тодоров, най-превежданият и награждаван актуален български публицист Георги Господинов, един от най-обичаните български артисти Малин Кръстев и един от най-успешните ни футболисти Димитър Бербатов.

Ето и част от думите им пред публиката на събитието в столичния Sofia Live Club.

Актьорът Малин Кръстев - индивидът, който знае, че животът не би трябвало да се режисира:

" Замислих се, че за толкоз години на сцената борбата, която повеждам от първото си стъпване на нея, е борбата с унижението на страната по отношение на културата. Успяхме като оцеляхме толкоз години при този интелектуален геноцид ", съобщи артистът.

Директорът на Софийска филхармония и водещ на предаването за класическа музика „ На концерт с Българска национална телевизия “ маестро Найден Тодоров:

" Смятам, че човек, което вижда, това го спохожда. Аз съм привикнал да виждам хубавото по света и у хората. Лошото е, че това нехубавото е доста по-малко, само че доста по-шумно. Човек би трябвало да има здравословна глухота, с цел да се оправи с това нехубавото ", разкри своята рецепта за триумфа той.

Създателят на Института за компютърни науки и изкуствен интелект - INSAIT проф. Мартин Вечев:

" Ако попитаме изкуствения разсъдък какви са разпоредбите на триумфа и изобщо какво е триумф, другите изкуствени интелекти ще дават отговор по друг метод според от това на какви данни са натренирани. Но като цяло отговорът ще е друг и индивидуален.

Искам да видя децата на България през идващите 10, 20, 30 години като хора, които мислят освен за себе си, само че и за другите. Смятам, че това е методът да постигнеш и своите цели ", безапелационен е проф. Вечев.

Проф. Атанас Щерев - лекарят, който сбъдна фантазиите на стотици фамилии. Един от най-известните акушер-гинеколози, „ бащата на ин- витрото “ в България:

" Казвам на моите сътрудници - " следвайте фантазиите си и се пазете от илюзии ". Но всеки младеж би трябвало да следва фантазиите си и да се мъчи да се прави това, което някой може да мисли за невероятно. Но всеки би трябвало самичък да открие разликата сред фантазия и заблуда. Аз ще ви дам един образец - Илон Мъск - никой не му вярваше, че ще реализира това, което беше споделил, че ще реализира. Сигурен съм, че ще стигне и до Марс един ден ", сподели проф. Атанас Щерев.

Георги Господинов – писателят, който омагьосва с перото си и историите в книгите си:

" Моите убежища са книгите и щерка ми. Мисля, че на всички децата са ни доста значими убежища. Само простите неща избавят ", изясни създателят на книгата „ Времеубежище “. Как да се съхраним? По Вазов " Богатият - с парите, бедният - с труда ", всеки с каквото може. Събира ни едно нещо, ние сме на страната на човешкото - тази тънка граница, на която се удържаме още - не бъди подобен, какъвто си, бъди човек ".

Димитър Бербатов – един от най-хубавите български футболисти:

Какво е общото сред мъжете на сцената на He`s The Man?

„ Футболът е изкуство, просвета, а аз се пробвах да бъда професор и диригент. Това е през моята призма и по този начин възприех присъединяване на хората преди мен ", пошегува се именитият №9.

„ Всеки има тъмни интервали в живота си. В това число и аз, само че доста значимо е с кого споделяш и кого слушаш в такива моменти. В борбата с чудовища, да не се трансформираме и ние в чудовища “, прикани от сцената Бербатов.

За положителното въодушевление на публиката се погрижиха артистът Михаил Билалов , който показа фрагмент от своя моноспектакъл " Бум-Бум: Еволюция на незаконното мислене " и певицата Михаела Филева , която завладя аудиторията с осъществяванията си.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР