Шестима тийнейджъри от Южна Дакота пледираха невинни по обвиненията в

...
Шестима тийнейджъри от Южна Дакота пледираха невинни по обвиненията в
Коментари Харесай

6 тийнейджъри от Южна Дакота не се признават за виновни за изнасилване на бейзболен турнир

Шестима младежи от Южна Дакота пледираха почтени по обвиняванията в обезчестяване и подкрепяне и съучастничество в обезчестяване, закононарушения, за които се твърди, че са осъществени по време на бейзболен шампионат през юни в Рапид Сити.

Тийнейджърите са „ свързани с бейзболната стратегия Mitchell Legion “, съгласно известие за вести от прокуратурата на окръг Пенингтън. Mitchell Legion е част от самостоятелната аматьорска бейзболна лига American Legion, съгласно уеб страницата на програмата.

Двете жертви са били на 16 години, съгласно държавната прокуратура.

„ Това не е насмешка и това не е обред за посвещение “, сподели щатският прокурор на окръг Пенингтън Лара Рьотцел в изказване, споделено с CNN. „ Чухме отчети на хора, които го характеризират като такова, и тези термини минимизират обстановката, която беше съществено престъпно закононарушение, принудително полово принуждение, включващо две жертви. “

Тийнейджърите бяха упрекнати през август, съгласно правосъдни документи от окръг Пенингтън, които ги разпознават като Хъдсън Хейли, 18; Ландън Уодъл, 19 г.; Пейтън Мандел, 17 г.; Линкълн Бейтс, 18 г.; Картър Милър, 18 г.; и Картър Сибсън, 17.

CNN се свърза с юристите на всичките шест младежи и с Mitchell Legion и American Legion Baseball за коментар.

И шестимата бяха упрекнати в обезчестяване втора степен и помагачество и съучастничество в обезчестяване втора степен, се споделя в известието. Хейли е изправена пред в допълнение обвиняване за обезчестяване втора степен против втората жертва, а Уодъл има в допълнение обвиняване в подкрепяне и съучастничество в обезчестяване втора степен на същата тази жертва, сподели държавната прокуратура.

Всеки младеж е бил освободен под гаранция през август, съгласно правосъдните регистри.

Въпреки че двама от обвинените са на 17 години, всички те са съдени като пълнолетни според закона на Южна Дакота, се споделя в известието на щатската прокуратура. Щатският закон прецизира, че всеки на 16 или повече години, упрекнат в закононарушение от клас 1 или 2, ще бъде съден като възрастен, макар че малолетните могат да изискат прекачване на делото им в съд за малолетни.

Ако бъде приет за отговорен, всеки младеж може да получи до 50 години затвор и/или санкция от 50 000 $ за обвиняване, споделиха от държавната прокуратура.

Трима други малолетни също са изправени пред съда за малолетни. Освен това се преглеждат обвинявания против други възрастни, свързани с екипа, за които се твърди, че са знаели за тези произшествия и не са ги докладвали, сподели държавната прокуратура.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР