Шестгодишен пудел на име Моху от Осака стана истинска звезда

...
Шестгодишен пудел на име Моху от Осака стана истинска звезда
Коментари Харесай

Сферичен пудел се превърна в интернет сензация СНИМКИ+ВИДЕО

Шестгодишен пудел на име Моху от Осака стана същинска звезда в мрежата, откакто собственичката му Нанае стартира да споделя фотоси на животното в Instagram, а по-късно сътвори отделна страница за него, към която към този момент над 86 000 души са абонирани. Потребителите са захласнати от дребния размер и необикновената форма на животното. Моху наподобява като дребна рошава сфера.

Според притежателя на пудела личността на Моху е „ зряла и мудна “.
     „ Не знам за какво е толкоз известна, постоянно я гледат на улицата и непрекъснато ме питат каква порода е “, признава тя.
Най-популярният пост на Моху събра близо 40 000 лайкове и стотици мнения, възхваляващи нейния неповторим външен тип.

„ Нищо не я прави по-уверена от обстоятелството, че е изцяло кръгла “, „ Видях видео по какъв начин тя влиза в тясно пространство, където целият й пух изчезна, и беше като магия “, пишат в мненията потребителите.
   View this post on Instagram   

Нанае с наслаждение разгласява фрагменти на кучето, което си играе с топка и други играчки, както и доста фотоси на животното, което сигурно е доста фотогенично.

Съдейки по описа на Моху, той обича да се разхожда с ъс стопанката си, както и да се отпусне на дивани, фотьойли и уютни кревати. На страницата даже има снимка на кучето, което приветства японския тим на международното състезание в Катар.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР