Шест оставки в Левски се очакват на 13 май. Това

...
Шест оставки в Левски се очакват на 13 май. Това
Коментари Харесай

Всички шефове в "Левски" подават оставки на 13 май

Шест оставки в " Левски " се чакат на 13 май. Това разгласи пред радио " Дарик " изпълнителният шеф на клуба Павел Колев. Едното заявление ще е негово, а останалите - на спортния шеф Ивайло Петков, треньора Петър Хубчев и асистентите му Георги Донков, Левон Апкарян и Армен Амбарцумян. По този метод те са решили да не вършат пречки на бъдещите нови притежатели на клуба. А такива очевидно ще има, освен това скоро. 

Колев даде индикации неотдавна, че има евентуален нов притежател на клуба, само че изрично отхвърля да влиза в детайлности. От друга страна сегашният притежател - Васил Божков, е приказвал с Колев по телефона от Дубай, където избяга след издаването на заповед за ареста му тук. В диалога Божков е изразил подготвеност да се раздели с акциите си, които на книга се държат от неговия доближен Георги Попов, който също е с Божков в Дубай.

Така напрактика се дава отговор на почитателите на " Левски ", които през днешния ден оповестиха, че ще пишат писмо до Божков, с цел да го питат за желанията му по отношение на клуба. Дори треньора на баскетболния " Левски ЛУКойл " Константин Папазов, който непрекъснато и енергично прегръща всевъзможни дела, свързани с футболния тим, бе изразил подготвеност да пътува до Дубай и да уговаря персонално Васил Божков да се откаже от акциите си.

Надеждите в клуба са, че Божков ще работи бързо с акциите, тъй като ситуацията е зле, по думите на Павел Колев. " Ситуацията е, бих споделил, сериозна от позиция на това, че в един футболен клуб в една такава дълготрайна липса на ликвидност и насъбрани отговорности, както и разноски, обстановката няма по какъв начин да е розова ", разяснява той.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР