Шест незаконно работещи заведения на плаж Шкорпиловци - юг ще

...
Шест незаконно работещи заведения на плаж Шкорпиловци - юг ще
Коментари Харесай

Премахват 6 незаконни заведения на плажа в Шкорпиловци

Шест нелегално работещи заведения на плаж " Шкорпиловци - юг " ще бъдат отстранени. Днес министърът на туризма Николина Ангелкова ревизира едно от тях. Собственикът му събира такси за чадър и шезлонг без да има право на това.

Шкорпиловци, Долни Чифлик
 © Българска телеграфна агенция
За плажа е разгласен търг за отдаване чартърен, който още не е завършил. Министър Ангелкова съобщи, че по отношение на нарушаванията са препоръчани промени в Закона за устройството на черноморското крайбрежие. Те плануват административни санкции и санкции за нелегално прилагане на неохраняемата плажна линия за облага. В момента такива разпореждания липсват.

Николина Ангелкова - министър на туризма : Незабавно ще бъде сезиран кметът на Община Долни Чифлик, в землището на която е Шкорпиловци, с цел да може да се започва процедура по унищожаване на това заведение, което е на плажа. По отношение на това, че нелегално се събират такси, сигурно Комисията за отбрана на потребителите би трябвало да се намеси, тъй като отново споделям, за жалост в ЗУЧК липсва наредба във връзка с неохраняемите плажове и това е, което ние неотложно ще променим.  Откриха противозаконни чадъри на плаж Откриха противозаконни чадъри на плаж "Шкорпиловци "
Министърът на туризма Николина Ангелкова продължава своята изненадваща обиколка по черноморските курорти.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР