Шест месеца след смъртта на Иван Ласкин съпругата му Алекс

...
Шест месеца след смъртта на Иван Ласкин съпругата му Алекс
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева: 6 месеца, Иване! Истината е, че не мога да повярвам

Шест месеца след гибелта на Иван Ласкин брачната половинка му Алекс е все по този начин влюбена в него. Събрала парче по парче живота си, тя съумява да намира сили и продължава напред, карайки другари и близки да се гордеят с нея, написа Блиц. 

Алекс Сърчаджиева не се срами да признае, че не би оживяла през целия този тежък интервал от шест месеца без хората към себе си. Тези, които й подават ръка в подобаващия миг и отварят сърцата и домовете си за нея. Хората, без които не можем.

Ето и целия текст, който актрисата и водеща разгласява:

Шест месеца, Иване!!! Истината е, че не мога да допускам!!! Сякаш е просто призрачен сън!!! Но няма тук да пиша и изливам възприятията си!!! Защото е жалко и безсмислено!!! Единственото, което мога да реализира, е да ме разнасят по тъпите жълти вестници......... С теб не един път сме говорили какъв брой е значимо човек да може да благодари!!! Колко хубаво звучи думата благодаря!!! Аз шест месеца мълча!!! Днес желая да Благодаря!!! Благодаря на всички вас, които сте към мен тези шест месеца и с всички сили се борите да ме измъкнете!!! Благодаря ви от цялата си душа и сърце, че не ме оставяте!!! Благодаря ви за същинското другарство и любовта, с която ме обгръщате!!! Благодаря ви, че ми помагате със София!!! Благодаря ви, че домовете ви са и мой дом!!! Благодаря ви, че ви имам!!! Обичам ви безпределно доста!!! Бих ви изброила, само че ме е боязън да не пропусна някой!!! Ама вие си се знаете де. Тази ваша обич и поддръжка аз няма да не помни до края на живота си!!! А другото, благи мой, Иван, е единствено сред нас.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР