Шест години затвор получи 31-годишен мъж за причиняване на смърт

...
Шест години затвор получи 31-годишен мъж за причиняване на смърт
Коментари Харесай

Шест години затвор за смъртоносен побой получи мъж от Божурище - Темида

Шест години затвор получи 31-годишен мъж за причиняване на гибел по несъобразителност в резултат на побой , оповестиха от прокуратурата.

Подсъдимият живеел на фамилни начала с жена в Божурище дружно с трите й децата. Между двамата постоянно възниквали кавги по разнообразни мотиви. Мъжът й отправял закани лице в лице и по телефона. Понякога прибягвал и до юмручно правораздаване.

На 28 декември 2021 година двамата още веднъж се скарали. Мъжът почнал да постанова дамата, вкарал в деяние и ритници, почнал да я души. Жертвата съумяла да се обади по телефона на децата си и да се оплаче. Първоначално усетила мощно главоболие, а по-късно и отчасти обездвижване. Дъщеря й извикала кола за спешна помощ, а медиците я закарали в болница, където умряла.

Съдебномедицински експертизи потвърждава, че повода за гибелта на потърпевшата е душенето, довело до закрита контузия на артерия с последвал солиден инсулт. Безспорно е открита и причинно-следствената връзка сред нанесената от подсъдимия тежка телесна щета и настъпилата гибел на дамата.

Присъдата не е дефинитивна.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР