Шест дни след като отказа да отложи мача между ЦСКА

...
Шест дни след като отказа да отложи мача между ЦСКА
Коментари Харесай

Последно: Ще има мач "ЦСКА 1948" - "ЦСКА-София"

Шест дни откакто отхвърли да отсрочи мача сред " ЦСКА 1948 " и " ЦСКА-София " от плейофите в първата шестица на Първа лига поради над 10 случая на COVID-19 в отбора на домакините и три дни откакто присъди служебна победа с 3:0 на гостите в непроведения дуел на Националния ст. " Васил Левски ", спортно-техническата комисия на БФС анулира решенията си и разгласи, че " алено " дерби въпреки всичко ще има.

От формалното известие на комисията не става напълно ясно какво е довело до смяната в позицията, която доскоро беше енергично защитавана от ръководителя Неделчо Михайлов. Вероятно въздействие е оказало и заявеното желание от страна на " ЦСКА 1948 " да заведе правосъдни искове против футболния съюз поради нарушение на личния му медицински протокол в изискванията на пандемията от ковид.

" На свое съвещание през днешния ден спортно-техническата комисия на БФС прегледа импортирана от ФК " ЦСКА 1948 " молба с показани нови условия във връзка с необятно дискутирания дуел на клуба против ПФК " ЦСКА-София ", както и новопостъпило мнение от здравната комисия на БФС по отношение на карантината на заболелите от COVID-19 футболисти ", се споделя в нея, без да се прецизира какви са тези " нови условия ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР