Шескратният шампион на НБА – Майкъл Джордан ще направи дарение

...
Шескратният шампион на НБА – Майкъл Джордан ще направи дарение
Коментари Харесай

Майкъл Джордан прави 1 млн. дарение за пострадалите на Бахамите

Шескратният първенец на НБА – Майкъл Джордан ще направи подаяние в размер на 1 милион $ за потърпевшите от урагана Дориан, връхлетял Бахамските острови при започване на месеца. Бурята аргументи гибелта на най-малко 43 души, над 3500 са евакуирани в Насау, а към 70 хиляди се нуждаят от храна и заслон.

Ръководителят на Американската организация за интернационално развиване Марк Грийн е сравнил вредите с тези на нуклеарна бомба.

Природното злополучие от пета степен мина през островната страна на 1 септември с пориви напразно до 300 километра в час.

Легендата на Чикаго Булс показа, че е сломен от опустошението на Бахамите и че сърцето му е с всички, които страдат и тези, които са изгубили обичани хора.

Въздушния, който постоянно посещава островите разясни, че ще следи от близко обстановката към възобновяване и работи по въпроса за намирането на нестопанска организация, на която да преведе сумата от 1 милион $ и която най-ефикасно ще помогне на засегнатите поданици.

„ Бахамските хора са мощни и издръжливи. Надявам се, че моето подаяние ще е от помощ, до момента в който работят за възобновяване си от тази пагубна буря”, сподели Майкъл Джордан.
Източник: Гонг
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР