Шерифът на Флорида идентифицира жертвите на стрелбата в магазин Dollar General, пуска „отвратителни“ клипове от наблюдение

...
Офисът на шерифа в Джаксънвил, Флорида, публикува нов видеоклип на
Коментари Харесай

Офисът на шерифа в Джаксънвил, Флорида, публикува нов видеоклип на стрелеца Райън Кристофър Палмейтър, който влиза в магазин Dollar General, преди да открие огън и да убие трима чернокожи американци в събота.

Палметър, бял 21-годишен мъж, откри огън срещу Dollar General в квартал с преобладаващо чернокожо население в Джаксънвил с полуавтоматична пушка AR-15 и пистолет Glock след 13:00 часа. в събота, според офиса на шерифа.

По време на инцидента стрелецът е застрелял 52-годишната Анджела Мишел Кар, 19-годишният Анолт Джоузеф Лагер младши и 29-годишният старият Джералд Де'Шон Галион.

Шериф Т.К. Уотърс идентифицира жертвите по време на пресконференция в неделя следобед, като същевременно пусна кратки видеоклипове на стрелеца преди трагичното събитие.

„Както ще видите от видеозаписа, стрелецът се е екипирал сам с тактическа жилетка, която покриваше с риза с къси ръкави", каза Уотърс. „Той създаде лицево покритие и сложи ръкавици за атаката си.“

В първия показан клип камерата за наблюдение е фиксирана върху паркирана Kia, преди Palmeter да се появи в долната част на кадъра и насочва пистолета, преди видеоклипът да свърши.

Уотърс каза на репортери, че Кар е била в превозното средство, когато Палмитър е изстрелял 11 патрона по превозното средство и нея.

Вторият видеоклип показва входните врати на Dollar General, когато Палметър влиза в магазина, обръща се надясно и вдига пистолета си, преди видеоклипът да приключи.

„Не мисля, че някои от нещата, които са там, са подходящи за телевизията", каза Уотърс. „Няма за цел да забавлява или да бъде безчувствен към нашите жертви и семействата на нашите жертви.“

„Исках хората да могат да видят точно какво се случи в тази ситуация и просто колко отвратително е", добави шерифът.

Длъжностни лица казаха, че стрелецът е участвал в инцидент с домашно насилие през 2016 г. и веднъж неволно е бил изпратен в психиатрична болница за преглед. Не бяха предоставени повече подробности за тези инциденти.

Уотърс също говори по въпроса за обвиняването на оръжията, предлагайки различна гледна точка.

„Историята винаги е за оръжия. Хората са лоши, " той каза. „Този ​​човек е лош човек. Ако мога да сваля пистолета си точно сега и да го сложа на този плот, нищо няма да се случи. Ще си стои там. Но веднага щом зъл човек грабне този пистолет и започне да стреля по хора с Това е проблемът. Проблемът е индивидът."

Изображенията, споделени на страницата на шерифа във Facebook, показват бели букви и символи, нарисувани върху пушката AR-15, използвана от стрелеца, включително това, което изглежда като свастика.

Твърди се, че той е напуснал дома на родителите си около 11:40 сутринта в събота в окръг Клей, преди да отиде в съседен окръг, за да извърши стрелбата. Съобщава се, че стрелецът е бил забелязан в кампуса на университета Едуард Уотърс, християнски и исторически чернокож колеж, преди да се отправи към Dollar General, за да извърши стрелбата, според шерифа.

След като е застрелял Кар през прозореца от нейната черна Kia на паркинга, Палметър влезе в магазина и откри огън.

Родителите му, които не са идентифицирани от полицията, са уведомени за стрелбата в 1 :53 ч. Събота, съобщи New York Times.

Ема Колтън от Fox News Digital допринесе за този доклад.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР