Схема за манипулиране на изборите за президент на БФС по

...
Схема за манипулиране на изборите за президент на БФС по
Коментари Харесай

Делегат на БФС посочи схема за печелене на конгрес

Схема за манипулиране на изборите за президент на БФС по време на конгреса през февруари 2018 година бе споделена след среща на Димитър Бербатов с представители на клубове. Бившият футболен рефер и сегашен президент на клуба по футзал  " Черно море Мания " Мартин Балулов описа свои впечатления пред радио " Дарик ": " Отиваш на конгреса, има три бюлетини - Боби Михайлов, Любо Пенев и трето лице, което дори никой не го помни кое е. Влизаш да гласуваш, пускаш едната бюлетина, след което на излизане и би трябвало да върнеш останалите две и да ги покажеш на " господарите си " , с цел да се отчетеш:   "..аз не съм се отклонил, пуснал съм вярната бюлетина ". Това е извънредно " демократично " и в  " унисон " с всевъзможни съвременни разбирания. Влизаш с три, връщаш две... Нека за този, който гласоподават повече хора, да победи, само че да има същинско гласоподаване. Да не е отново с " Ние сме ти пускали нередовни състезатели, даваме ти 3 топки, 6 фланелки, като набиеш съдията, затваряме си очите " и най-после като пристигна конгреса на теб да ти е неловко да гласуваш за някой различен, тъй като господарите ще ти се разсърдят. И те го наблюдават посредством тази система с бюлетините ".

Балулов загатна също, че на диалога на Бербатов, който е претендент за президент на идващия конгрес на БФС, е имало и пратеници, които да рапортуват на управлението на футболния съюз какво е говорено. " Имаше доста, както аз ги назовавам " сътрудници на ФБР ", които бяха изпратени от моментното управление, с цел да могат да слушат, да си водят мемоари и по-късно да рапортуват кой е бил там и кой какво е приказвал ", разяснява Балулов. Той добави, че към този момент е подкрепил настояването за предварителен конгрес през септември т.г. Тази подписка се провежда от Бербатов и екипа му.

Бившият нападател на " Манчестър Юн " и " Тотнъм " даже разкри, че има клубове, върху които е оказван напън да не се подписват за провеждането на предварителен конгрес. През април " Сега " заяви за други такива опити да се саботира планувания за 25 юни предварителен конгрес. Той в последна сметка бе анулиран, откакто президентът на футболния съюз Борислав Михайлов отдръпна оставката си.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР