Шефовете на родното таекуондо Бинев и Папазки на среща с

...
Шефовете на родното таекуондо Бинев и Папазки на среща с
Коментари Харесай

Среща на високо ниво в таекуондото

Шефовете на родното таекуондо Бинев и Папазки на среща с държавни представители на Корея.

Президентът и вицепрезидентът на БФТ господин Слави Бинев и господин Георги Папазки организираха среща със зам. министъра на обществената дипломация на Корея господин Лий Сънг Хуа.

Г-н Бинев и господин Папазки разискаха с представителите на Министерство на външните работи на Корея основната роля на таекуондо в двустранните връзки сред двете страни, както и идните две международни шампионати в България. Заедно с Президента на Съвета за поддръжка на таекуондо, господин Чавдар Чернев и Посланика на Корея Н.П. Лий Хо Шик бе разисквано и присътвието на господин Слави Бинев и господин Георги Папазки на първото по рода си Световно полицейско състезание по Таекуондо, което ще се организира тази година в демилитаризираната зона сред Република Корея и Северна Корея, което е безспорен казус и вест от международно значение.

Очаква се българското показване да е на високо равнище, откакто на страната ни бе оказана достойнството българин в лицето на Слави Бинев да оглави Европейската Полицейска Таекуондо Федерация.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР