Шефовете на 7 столични районни управления бяха сменени заради неупражнен

...
Шефовете на 7 столични районни управления бяха сменени заради неупражнен
Коментари Харесай

Министърът смени шефовете на 7 столични РПУ-та заради Георги Семерджиев

Шефовете на 7 столични районни ръководства бяха заменени поради неупражнен надзор над чиновници, покровителствали Георги Семерджиев. Това заяви вътрешният министър Иван Демерджиев.  Рокади визира второ, трето, четвърто, пето, шесто, седмо и осмо районно ръководство в София. Ще има и смени в две регионални дирекции - Пловдив, по  молба на началника, и Кюстендил. Има доста инспекции по случая " Семерджиев ". По отчетите сега се работи, сподели Демерджиев.

Това не е чистка разгласи, основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров. Екипът, който се назначава, е по избор на шефа на Столична дирекция на вътрешните работи Калоян Милтенов. Той уточни тези хора, добави основният секретар.  Дисциплинарните инспекции на над 40 чиновници, покровителствали Семерджиев текат, това не са дисциплинарни санкции, сподели министърът във връзка на рокадите.

Причината за промяната на шефа на регионалната дирекция в Кюстендил е, че е излъгал министъра, и е имал среща с представители на ГЕРБ в предизборната конюнктура. По отношение, че не се е работило по разработки на преписки против политици, той сподели, че става въпрос за преписки във връзка с най-различни политици. Скоро щяло да се разбере кои са те.

По отношение на кръвните проби за опиати щяло да се даде опция да се вършат във всяка регионална болница. Големият проблем е срокът на това проучване и направихме по този начин той да бъде понижен, сподели министърът.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР