Шефът на затворническото общежитие в Казичене Замфир Драганов си има

...
Шефът на затворническото общежитие в Казичене Замфир Драганов си има
Коментари Харесай

Решетки! Тайнственият Селим е новият любимец на началника на затвора в Казичене Замфир Драганов

Шефът на затворническото общежитие в Казичене Замфир Драганов си има нов любим измежду лишените от независимост. Това е рисковият нарушител и рецидивист Селим Юсуф Мюмюн. Напереният бг-турчин безусловно водел за носа началника на пандиза и се бил издигнал до мълчалив “кмет ” зад решетките. Със закрилата на Драганов местенето му в Стара Загора, от където е родом, било осуетено.

 

Нещо повече - макар страховитото си досие и явната заплаха да избяга и извърши нови кървави закононарушения, той постоянно бил извеждан отвън дебелите стени с цел да работи на строителен обект, в безспорен прорез с правилниците и наредбите в местата за отнемане от независимост. Вътре зад решетките Селим бил същински бей - употребил безпроблемно телефон, имал плазма в килията, носели му се деликатеси извън и най-малко два пъти в седмицата си поръчвал гурме вечери. Вместо да лежи на твърдата койка в килията, той постоянно замезвал и пушел безценен тютюн в кабинета на Драганов, не било необичайност и да се напие, а след това да буйства и да се бие с останалите си сътрудници по орис.

 

С какво и по какъв начин старозагорският пандизчия е влезнал под кожата на шефа си, историята мълчи. Факт е обаче, че незаконната мъжка дружба освен рушил порядките и подривал морала в Казичене, само че и е действителна опасност за сигурността на хората.

 

За всичко това сигнализираха на публицистичната ни поща жители, осведомени със ставащото зад дебелите стени на общежитието. Предаваме думите им с минимални граматически корекции, запазвайки достоверния изказ на подателите:

 

“Селим Юсуф Мюмюн е пандизчия доста добре толериран от администрацията на Затворническото общежитие в Казичене. През януари 2023 той трябваше да бъде изместен в Затворническото общежитие в град Стара Загора. В тази област е и непрекъснатият му адрес по местоживеене. Топлите му връзки с началника на Затворническото общежитие в Казичене господин Замфир Драганов му помогнаха да не бъде изместен в старозагорското общежитие и надлежно назначен на платена работа с непрекъснат контракт. След не повече от два месеца по-късно, макар че оценката на риска от рисковите точки, която има и не му позволяваха (бел.ред.: да работи отвън затвора) беше изведен на външен обект да работи с краткотраен контракт. Така към днешна дата има два настоящи контракта. Абсурдно е и това, че през месец август му беше заличено с премия предварително дисциплинарното му наказване, макар че администрацията на Затворническото общежитие в Казичене няма тази процедура ”.

 

Потресени от самоуправството на шефа в затворническото общежитие в Казичене Замфир Драганов, редакцията се обръща към министъра на правораздаването и отрасловия заместник-министър с гледище да се извърши незабавна инспекция до изясняване на всички обстоятелства и условия, изложени в сегашния материал. Използваме случая да предупредим всички жители и компании, ползващи труда на пандизчии, че лицето Селим Юсуф Мюмюн е изключително рисков за обществото и появяването му отвън решетките може да заплаши здравето, собствеността и даже живота им.

Инфо: crimesbg.com

Тагове: Селим Юсуф Мюмюн Замфир Драганов затвор Казичене
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР