Шефът на Националния клуб на привържениците на Левски Степан Хиндлиян

...
Шефът на Националния клуб на привържениците на Левски Степан Хиндлиян
Коментари Харесай

От НКП на Левски отрекоха фенска връзка за побоя над Вълчев

Шефът на Националния клуб на последователите на Левски Степан Хиндлиян отхвърли версията, че зад жестокия побой над Цветан Вълчев стоят почитатели на отбора, недоволни от загубата на клубния магазин на „ Герена”.

Тежко остава положението на служителя в маркетинговия отдел на „ сините”. Нападението се случи през вчерашния ден сутринта пред паркинга на стадион „ Георги Аспарухов”.

В медиите се появиха информации, че офанзивата е поради маркетингови ползи и бизнес връзки на почитателите на Левски. От своя страна Степан Хиндлиян отхвърли тази версия пред NOVA .

„ Никога от почитател продукти или от каквото и да било фенклубът не е получавал пари, коит ода разпределя към останалите фенклубове. От този човек не зависи безусловно нищо. НКП се е занимавал с мърчъндайзинга и маркетинга в продължение на избран интервал от време публично въз основата на контракти при остарелия притежател Спас Русев”, съобщи Степан Хиндлиян.

„ От тази активност, за 9 месеца и половина, комерсиалното сдружение, което ние сме управлявали, е платило на ПФЛ Левски близо 100 хиляди лева”, безапелационен беше шефът на НКП на Левски.

Според Степан Хиндлиян това са спекулации.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР