Шефът на една от най-големите независими инвестиционни банки в Ситито

...
Шефът на една от най-големите независими инвестиционни банки в Ситито
Коментари Харесай

Банкер към британските компании със средна капитализация предупреждава за мрачни перспективи за лондонския пазар

Шефът на една от най-големите самостоятелни капиталови банки в Ситито сигнализира за бъдещето на финансовите пазари в Лондон, заявявайки, че те ще свършат „ мъртви “ по отношение на актуалните трендове.

Главният изпълнителен шеф на Peel Hunt Стивън Файн сподели пред FT, че няма признаци за възкръсване на умиращия пазар на първоначални обществени предлагания в Лондон.

„ Нашата промишленост беше трагично изпразнена през последните пет, 10 години “, сподели той. „ Ако продължим по тази траектория, ще се окажем тъкмо като ирландския пазар, който е мъртъв. “

Първите обществени предлагания в Лондон набраха единствено £0,3 милиарда през първото тримесечие, за разлика от континентална Европа, където бяха включени огромни пласации листването на 2,3 милиарда швейцарски франка на дерматологичната група Galderma и търговеца на дребно Douglas набира към 850 милиона евро.

Тенденцията се движи от придобивания на регистрирани в Обединеното кралство компании, липса на евентуални нови емитенти и приключване...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР