Шефът на Делта Гард Димитър Спасов, изместен още като Митко

...
Шефът на Делта Гард Димитър Спасов, изместен още като Митко
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Шефът на Делта Гард Димитър Спасов с гръмовни разкрития след разпита му в ГДБОП - гледайте НА ЖИВО!

Шефът на " Делта Гард " Димитър Спасов, преместен още като Митко Каратиста, прави гръмовни разкрития след разпита му в ГДБОП.

" Няма по какъв начин да помня през 2005 година кого съм качвал в колата си. Младен Маринов не го познавам. Призовавам на следващия ден вътрешния министър да се подложим на полиграф и да се разбере дали споделя истината или не ", съобщи той.

" Правосъдния министър го познавам като юрист на рейдъри, които се пробваха да обсебят фотоволтаичен парк, благосъстоятелност на китайски вложител. Разговарял съм с него в наличието на доста хора. " Делта Гард " в никакъв случай не предава своите клиенти. Затова си мисля, че той е действително индивидът, който заблуждава Бойко Рашков, а той надлежно - Румен Радев в изказванията си против нас ", означи Димитър Спасов.
свързани новини62838на 09.11.2021124907на 31.10.2021
" Да се употребява страната за реализиране на някакви персонални цели, е брутално. Нито сме се обличали като служители на реда, нито сме били протестиращи. Трябва да си доста елементарен и стеснен, с цел да повярваш на едно такова изказване ".

Димитър Спасов бе безапелационен, че е подложен месеци наред на институционален напън и е тръгнала процедура по лишаване на лиценза на компанията по едно скалъпено обвиняване за безчинство.

" Нека прочетат закона за частната охранителна активност. Заровете си вие, публицистите, в лобито, което издигна Демерджиев на този пост. Ако той е заслужен да оглавява тази институция, очаквам го на полиграф. Не пристигна ли, нещата са ясни ", съобщи шефът на " Делта Гард " Всички, които са забъркани в репресиите против нас, ги чакат доста тежки дни. В правосъдната зала. Ние сме се утвърдили на пазара от 17 години, основали сме име. И някой да пристигна по поръчка да ни унищожава... В последна сметка ще има комисии, които ще прегледат дейностите на тези хора против нас. Аз не се тормозя да приказвам
свързани новини127092на 29.10.2021
Гледайте онлайн по ПИК TV!

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР