Шеф на ловна дружинка гръмна ром с пищов и го

...
Шеф на ловна дружинка гръмна ром с пищов и го
Коментари Харесай

Шокиращи подробности за зверството в Ловешко

Шеф на ловна дружинка гръмна ром с пищов и го умъртви на място. Престъпленето е било осъществено в петък към 21.30 ч. в ловешкото село Лисец, написа " Монитор ".

Преди време Борко и фамилията му от ромски генезис си купили къща в съседство с тази на шефа на локалната ловна дружинка Валентин Петров и заживели в нея общо 17 индивида. Според кмета на Лисец Пламен Върбановски, всяка вечер ромите пускали мощна музика. Това дразнело доста съседите и най-вече Валентин, който няколко пъти им правил забележки, само че на вятъра.

В петък вечерта след следващата гневна чалга в махалата, Валентин отишъл до съседите да ги принуди да понижат музиката. Между него и главата на ромската фамилия - Борко, се разразил скандал.

Внезапно домакинът извадил нож и се нахвърлил с него върху своя комшия да го коли. За да се отбрани пък, Валентин извадил револвера, който носел в себе си и създал изстрел. За злощастие патронът улучил смъртоносно ромът нападател и той умрял малко по-късно в болничното заведение в Ловеч, където бил откаран.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР