шеф Манчев остава възмутен от безотговорен собственик, който се отнася

...
шеф Манчев остава възмутен от безотговорен собственик, който се отнася
Коментари Харесай

Шеф Манчев влиза в мисия възможна да реставрира историческо заведение в Казанлък

шеф Манчев остава засегнат от безконтролен притежател, който се отнася безгрижно към кафене с вековна история. През какви инциденти минават началник Манчев и екипът на заведението, проследете в новия епизод на предаването - този петък от 21.00 ч. единствено по NOVA .

Създадено в средата на 19 век, Бозуковото кафене „ Академията “ в Казанлък е било средище на видни интелектуалци, които обсъждали най-важните публични въпроси след освобождението на България от турско иго. Името си заведението получава поради елита, събирал се в миналото в него, само че каква се случва през днешния ден?
 Кошмари в кухнята NOVA
През 2007 година отпред на Бозуковото кафене застава нов притежател, без капка опит в ресторантьорството, който на процедура не комуникира с личния състав си. Под негово ръководство именитото заведение се трансформира в склад, а до него е издигната нова и съвременна зала – бистро. На респект е хаосът, сервитьорите редовно объркват поръчките, обедните оферти се пишат на ръка, достоверните ястия от главното меню се броят на пръсти, не липсват проблеми с готвачите, а притежателят на заведението съвсем не поддържа връзка с тях. Каква е повода след визитата си началник Манчев да прогласи неопитния притежател за „ безхаберен “?
 Кошмари в кухнята NOVA-->
Ще успее ли кулинарното гуру да върне славните времена за Бозуковото кафене, или тази седмица ще бъде комплициран краят на една ера? Не пропускайте новия епизод на „ Кошмари в кухнята ” от 21.00 ч. единствено по NOVA.
 Кошмари в кухнята NOVA
Ако желаете началник Манчев да помогне и на Вас, запишете се за присъединяване в новия сезон на „ Кошмари в кухнята ” на имейл: [email protected]

За настоящи вести следете, както и канала на.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР