Шави Ернандес - треньорът на Барселона, не бе много емоционален

...
Шави Ернандес - треньорът на Барселона, не бе много емоционален
Коментари Харесай

Шави: Целите са две – Шампионска лига и второ място

Шави Ернандес - треньорът на Барселона, не бе доста прочувствен след триумфа над Майорка с 2:1 в мача от 34-ия кръг на испанското състезание по футбол. С тази победа каталунците прекъснаха серията си от загуби като домакини. 

Шави Ернандес съобщи: „ Играхме добре, само че не и великолепно. Беше значимо да победим след този тежък интервал, в който се намирахме. Вместо да спечелим удобно, в края сами си усложнихме живота. Исках да не вършим непотребни нарушавания и да не позволяваме статични положения пред вратата ни. В доста връзки би трябвало да сме по-зрели. Задачите до края на сезона? Те са две: да се класираме за Шампионската лига, което ще донесе значими доходи на клуба, и да приключим на второ място в класирането. След днешната победа сме по-спокойни. Психологическият аспект е доста значим. Гостите се бяха предали при 0:2, само че ние не затворихме мача. Трябва да сме по-устойчиви “.
Четири кръга преди края на сезона първенец е към този момент Реал Мадрид с 81 т, на второ място е Барселона с 66 пред Севиля с 64 т. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР