Шърли Балас разкри някои задкулисни тайни от времето си в

...
Шърли Балас разкри някои задкулисни тайни от времето си в
Коментари Харесай

Шърли Балас трябваше да свали „специалното си бельо“ в ITV „Маскираният певец“

Шърли Балас разкри някои подмолни секрети от времето си в „ Маскираният артист “ – в това число по какъв начин някои от състезателите на звезди получават „ особено долни дрехи “ като част от костюма им.

Главният арбитър на The Strictly Come Dancing - който неотдавна анулира сватбата си - стана третата звезда, разобличена в сериала на ITV през уикенда, оставяйки съдиите Davina McCall и сътрудници зашеметени, до момента в който тя разкри, че е плъх.

Говорейки за излизането си, Шърли в този момент разкри за какво е избрала да не носи специфичното долни дрехи, предоставено й от дизайнерите на костюмите на Плъха, и е „ прегърнала “ провокациите на тежкия костюм. „ Дадоха ми особено долни дрехи, с което да вляза, от което смъкнах по-голямата част “, ​​призна професионалната танцьорка, откакто призна, че намира ансамбъла с гризачи за „ много тежък “.

Обяснявайки на Metro по какъв начин е привикнала към костюма след известно упражнение, Шърли размишляваше: „ Мисля, че е като всяко прекарване. Просто го прегръщаш. Както сподели майка ми, „ Зап...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР