, шапки, суитшърти, и гривни с новата марка D9B на

...
, шапки, суитшърти, и гривни с новата марка D9B на
Коментари Харесай

Димитър Бербатов пусна собствена марка дрехи

, шапки, суитшърти, и гривни с новата марка D9B на известния ни футболист Димитър Бербатов към този момент са в продажба. Самият той споделя за себе си, че е момче от дребна страна, което с гений, фантазии, труд и мощен темперамент доближава до футболните върхове. Но наподобява Бербатов не стопира дотук. В последните години той се занимава интензивно и с социална активност, сътвори фондация, посредством която подкрепя надарени деца, а в този момент ни изненадва и с сбирка облекла.

„ В света на комерсиалния футбол аз пробвах да предлагам. В света на репликите и фалшификатите предлагам истински артикули по мой личен дизайн “, написа Бербатов в формалната си страница във Facebook. „ Как да сте сигурни? Благодарение на специфична технология! Чрез приложението KingFootball ще можете да отключвате видео известия от мен като собственик на D9B към вас. Така продуктите ми ще оживяват всякога, когато сканирате логото на D9B или верифицирате, че продуктът е ваш посредством NFC тага! Специалистите назовават това извънредно наличие, а аз – персонално отношение към ценителите на същинското и специфичното. Колекциите ми са строго лимитирани. “

Удивителното е това, че марката освен носи името му, само че и Митко самичък рисува облеклата – още един гений, който разкрива пред нас. „ Винаги съм имал пристрастеност към рисуването! Така че за идващия ми план взех решение да направя нещо за вас! Какво е то... скоро ще разберете! “, беше оповестил той пред почитателите си наскоро.



 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР